Mata Pisau

Prawan nDeso

Posted on: Juni 2, 2007

Prawan nDeso

Aku ki prawan ndeso
ra’ ayu tur yo jek lugu
isinan lan jarang lelungan
isone ndadek geni
karo ngumbahi klambi

aku ki mung prawan ndeso
ra’ mudeng pergaulane kutho
ra’ ngerti nyabu
sagedte nggih nyapu
biasane turu jam wolu tangine jam telu

jan jane aku ki mung prawan ndeso
seng wagu …
yen ngguyu ndelekke untu
SARU!
mangane ra’ oleh klontangan
yen ngombe ra’ oleh sruputan

aku iso
dadi ayu lan ora lugu
ora isinan hobine lelungan
yang yangan ngasi kebablasan

metune wayah wong turu
nyabu disambi ngombe wedang nyatus ewu
turu jam telu tangi yen digugah sibu

NANGING
jan jane aku ki seneng mung dadi prawan ndeso
amargo aku wedi karo doso
karo neroko
apo maneh karo Gusti Kang Moho Kuaso

yo ngen ra’ ayu penting ra’ layu
yo ngen lugu penting iso sholat limang wektu
ra’ wedi kurang duit, iso njaluk karo seng gawe urip

1 Response to "Prawan nDeso"

mew, kasih chat box dunk, biar bisa kasih komen cepet. nah daripada nulis komen di comments..
(halh)

komen: mending ndeso timbang ra perawan!

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

Sekedar Pikiran

one of my friends used to say "there is an evil side in everyone's life", but for me, i think, i had more than one, i had some evil side inside me. The evil that doing this, one evil that doing those, one more that was here, and some more was there ...
sometimes i get confuse with what I've did, confuse whether it was right or wrong, whether it was necessary or not, or things like that ...
I'm still a little child, hasn't growing up but getting younger ...

my-plurk

Banners

 blogger solo solo gitu what ...!!!


SLC


Bengawan, Komunitas Blogger Solo

Top Clicks

  • Tak ada

Blog Stats

  • 41,507 visitors

Supported by


WordPress
%d blogger menyukai ini: